Despre PRODUSE TRADITIONALE RUCARENE

Născuți și crescuți în Rucăr, am descoperit încă din pruncie frumusețile zonei, dar și secretele păstrate cu grijă de către strămoși. Unul dintre secretele noastre, ale rucărenilor, este că încercăm să conservăm ceea ce am primit de la istorie, luptând în același timp să fim în pas cu vremurile. Această împletire a calităților și valorilor ne-a adus în punctul în care ne aflăm astăzi.

Rucărul este așezat pe valea Dâmboviței, pe vechiul drum comercial și diplomatic al țării, care lega Brașovul de primele cetăți de scaun, Câmpulung și Târgoviște, hotarele sale întinzându-se de la Dragoslavele până la Fundata. Fiind o zonă cu adânci și enigmatice rădăcini istorice, Rucărul atrage prin splendoarea și pitorescul peisajului natural și bogăția patrimoniului etnografic și cultural.

Prin pitorescul său, Rucărul a atras mulți vizitatori în decursul timpului. Poeți, prozatori și pictori de seamă au cunoscut peisajul rucărean și au admirat frumusețea spirituală a moșneanului, vechiul locuitor al satului.

Muzicalitatea și coloritul faunei dar și liniștea și aerul curat au transformat zona într-una bogată în produse naturale, care s-au păstrat și astăzi și din care noi fabricăm cu grijă delicioasele produse tradiționale rucărene.

Produsele tradiționale rucărene sunt făcute doar din ingrediente 100% naturale, exact așa cum le făceau tata, bunicul sau străbunicii noștri.

Valori

Valorăm natura și ceea ce ne oferă ea, folosindu-ne de roadele ei în schimbul respectului și a grijei pe care i-o oferim. Rețetele le-am învățat de la strămoșii noștri, păstrându-le secretul generație de generație.

Cultura noastră

Ne-am păstrat fauna, liniștea și aerul curat, iar animalele noastre sunt printre cele mai sănătoase, fiind hrănite doar cu produse naturale, așa cum făceau și strămoșii noștri.

 

PRODUSE 100% NATIONALE

RETETE TRADITIONALE

LIVRARE RAPIDA IN 48H

 

COMENZI LA 0748.316.231

 

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.