PRINT4 PROMO SRL

Deva

Adresa: Aleea Păcii, bl. A3/35 , Deva, Jud. Hunedoara, Romania

Despre PRINT4 PROMO SRL

Agenție de producție și personalizare materiale publicitare. Realizăm personalizări prin UV led, gravare, termotransfer, DTG, brodărie, sublimare. Importator direct de produse pe piața din România.

Produse / Preturi / Servicii

Broderie pe textile

Data adaugarii: 2019-01-23

Descriere: BRODERIA este o arta de decoratiuni textile cu o indelungata traditie, fiind cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat al produselor textile cat si al altor materiale.

Pret: de la 0,01

Creare Website

Data adaugarii: 2019-01-23

Descriere: Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client. Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare site web!

Pret: de la 0,01

Imprimare UV pe obiecte

Data adaugarii: 2019-01-23

Descriere: Imprimanta digitala APEX LED UV poate imprima policromic la rezolutie fotografica pe o varietate infinită de produse.

Pret: de la 0,01

Transfer termic pe textile sau ceramica

Data adaugarii: 2019-01-23

Descriere: Transferul termic (termotransferul) presupune transferul unei imagini, de pe o folie imprimata si decupata cu ajutorul unui cutter – plotter, pe un suport textil sau ceramic cu ajutorul unei prese termice.

Pret: de la 0,01

Ceasuri personalizate

Data adaugarii: 2019-01-25

Descriere: Ceasul a reprezentat intotdeauna un simbol clasic al elegantei, in acelasi timp, acesta fiind si un obiect deosebit de practic.

Pret: de la 0,01

Colantare auto, Colantare geamuri

Data adaugarii: 2019-01-25

Descriere: Colantarea auto sau cea realizata pe geamuri va atrage atentia cu siguranta, datorita dimensiunilor crescute si a expunerii ridicate.

Pret: de la 0,01

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.