MOLNAR TUR TUȘNAD SRL

Baile Tusnad

Adresa: Oltului, nr. 78 (Cod postal:535100), Baile Tusnad, Jud. Harghita, Romania

Despre MOLNAR TUR TUȘNAD SRL

Vă putem oferi cazare la pensiunea Szurdok din Băile Tușnad. Pensiunea Szurdok are o capacitate de cazare de 38 de locuri, in camere cu 2, 3 si 4 paturi. Pensiunea se situează la o distanță de 500 m de Centrul Wellness Băile Tușnad (băi cu apă termală, saună, jacuzzi, cameră de sare) și la 500 m distanță de pârtia de ski.

La parter dispune de 6 camere cu baie proprie (3 camere cu trei locuri, 2 cu patru locuri si 1 cu doua locuri). La etaj dispune de 6 camere cu baie proprie (2 cu trei paturi, 2 cu doua paturi si 2 cu patru paturi) precum de bucătărie dotata cu aragaz, frigider, microunda. Dotare camere: apa caldă, încălzire centrala, Tv cablu, televizor.

Pensiunea Szurdok dispune de un living, sală de mese cu patruzeci de locuri unde puteți să petreceți, puteți organiza zile de naștere, petreceri, întruniri, cursuri, conferințe.

În curte sunt amplasate doua grătare și un leagăn. Există loc de parcare gratuită. Pensiunea Szurdok dispune de un ciubăr unde puteți face baie în apele minerale încălzite din regiune.

La restaurantul din apropiere se poate servi masa.

Opțional: baie în apa minerala încălzita, schi, mofeta, tratament, plimbare cu trăsura, călărie, excursii la lacul Sfânta Ana, Balvanyos, Tinovul Mohos, zbor cu parapanta, Atv, Cursuri de schi, , servicii de alimentație la restaurantele din apropiere.

Produse / Preturi / Servicii

Relaxare si aventura la Baile Tusnad

Data adaugarii: 2023-06-18

Descriere: Apa termala, apa minerala, wellness, mofeta, ciubar la Baile Tusnal, la pensiunea Szurdok

Pret: 200

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.