MOBIROM SA

Caransebes

Adresa: Spitalului, nr. 6 (Cod postal:325400), Caransebes, Jud. Caras-Severin, Romania

Despre MOBIROM SA

Producator de mobila Mobirom

Societate privata infiintata prin divizare de SC Mocars SA Caransebes in 1995 dar producator de scaune inca din anii 1950, S.C. MOBIROM S.A. Romania este in acest moment unul dintre cei mai cunoscuti producatori de mobila din tara dar si din afara acesteia.

Mobirom Fabrica de scaune

Astfel Mobirom este renumit ca producator de mobila din lemn, fag sau frasin ce prezinta o gama larga de produse destinata atat pentru HORECA (mobila pentru hoteluri, mobila restaurante, mobila pentru cafenele, baruri, pub-uri, pizzerii, cluburi, cofetarii) cat si pentru piata domestica (mobila sufragerie, dormitor, bucatarie).

Producator de mobila din lemn masiv

Firma specializata in productia de mobila de calitate executata din lemn masiv, Mobirom detine trei sectii de productie: sectia de scaune, sectia de mese si cea de mic mobilier.

Producatori de mobila – servicii

Mobilierul produs de S.C. MOBIROM S.A. Romania este reprezentat de scaune, mese si scaune, mobila restaurant, scaune lemn restaurant, mobila dining, scaune balansoare, scaune coloniale, mobilier curbat, scaune lemn curbat stil Thonet, mobilier bar din lemn, scaune bar, cuiere pom lemn, mese fixe, mese cu extensii, mic mobilier, masute de cafea, comode, noptiere, tabureti etc.

Producator de mobila cu o larga experienta in domeniu, Mobirom ofera de asemenea diferite modele de mese, scaune Bistro si mobilier pentru birou, pastrand in acelasi timp traditia in arta curbarii pentru bar si restaurant.

Toate produsele de mobila sunt realizate din lemn de fag si frasin, intr-o mare varietate coloristica si finisaje diferite.

Producator mobila: seriozitate, calitate si rafinament oferite de Mobirom.

Produse / Preturi / Servicii

Mobilier masiv curbat

Data adaugarii: 2016-02-09

Descriere: Mobilier masiv curbat

Scaune din lemn masiv

Data adaugarii: 2016-02-09

Descriere: Scaune din lemn masiv

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.