MAXIM MEDIA ADVERTISING&EVENTS GROUP SRL

Deva

Adresa: Aleea Păcii, bl. A3/35 (Cod postal:330093), Deva, Jud. Hunedoara, Romania

Despre MAXIM MEDIA ADVERTISING&EVENTS GROUP SRL

Agenție de publicitate full service cu producție publicitară. Realizăm design grafic, printuri digitale & offset, materiale promoționale, site-uri web, foto video, evenimente, marketing, social media marketing.

Produse / Preturi / Servicii

Colantari auto

Data adaugarii: 2019-02-01

Descriere: Colantarea este o soluție modernă și practică de promovare, potrivita pentru masini si geamuri, ideala datorita vizibilitatii crescute.

Pret: de la 0,01

Solutii HoReCa

Data adaugarii: 2019-01-22

Descriere: Termenul HORECA se referă la sectorul din industria hotelieră şi a serviciilor alimentare, în special a unităţilor care pregătesc şi servesc alimente şi băuturi.

Pret: de la 0,01

Coli cu antet, plicuri personalizate

Data adaugarii: 2019-01-21

Descriere: Colile cu antet şi plicurile personalizate oferă o variantă ieftină de personalizare a oricărui document prezentat de compania dumneavoastră, menţinând o calitate excepţională.

Pret: de la 0,01

AdWords & Paid Media ( PPC )

Data adaugarii: 2019-01-22

Descriere: Cunoscut ca AdWords, PPC (Pay Per Click) Advertising sau Paid Media este cea mai bună soluţie pentru a genera trafic targetat şi pentru a obţine cât mai multe conversii pentru afacerea dumneavoastră.

Pret: de la 0,01

Publicitate Indoor

Data adaugarii: 2019-01-21

Descriere: Produsele de Signalistică Indoor sunt rezervate publicităţii de interior ce are rolul de a atrage clienţi din apropierea locaţiei ce este promovată şi nu numai, existând posibilitatea promovării afacerii şi la distanţă.

Pret: de la 0,01

Digital Marketing

Data adaugarii: 2019-01-22

Descriere: Digital Marketing este o tehnică folosită pentru promovarea unui produs, brand, business cu ajutorul tehnologiei, a mass-mediei. În secolul XXI, conceptul de Digital Marketing este diferit faţă de marketingul tradiţional.

Pret: de la 0,01

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.