LIFE MED INTERNATIONAL SRL

Bucuresti

Adresa: B-dul George Coșbuc, nr. 42-44, et. 1, stânga, Sector 5 (Cod postal:050142), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre LIFE MED INTERNATIONAL SRL

www.tratamentenaturiste.ro este site-ul oficial al Centrului de terapii complementare Nicu Ghergu si are ca obiectiv promovarea sanatatii cu ajutorul produselor naturale si al terapiilor integrative.

Firma functioneaza din 2004 sub numele de S.C Life Med International S.R.L si este creata cu scopul de a va oferi intr-un cadru legal posibilitatea de a beneficia de produse si terapii naturale de cea mai buna calitate in scopul dobandirii sanatatii si frumusetii.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online deoarece am selectat pentru Dvs o gama variata de produse dedicate sanatatii si verificate pentru eficienta lor, la preturi corecte.

Va asteptam in centrul nostru de terapii complementare ca sa experimentati macar una din terapiile noastre foarte apreciate de cei care au apelat la acestea.

Va recomandam terapia cu oxigen hyperbaric, terapia teslatron, masajul cu ventuze, patul pentru elongatii si sanatatea colonei vertebrale (NUGA BEST), Reflexoterapia traditionala, elecroacupunctura, terapia biopron si detox spa.

 

 

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.