KASA WEBMEDIA SRL - CLEANKASA

Bucuresti

Adresa: Magnoliei, nr. 101 ap. 4, parter, Sector 2 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre KASA WEBMEDIA SRL - CLEANKASA

CleanKasa este solutia potrivita atunci cand sunteti in cautare de echipamente curatenie profesionale si industriale, calitatea si fiabilitatea utilajelor comercializate fiind garantata de producatori de renume in domeniu. 

In calitate de importatori si distribuitori autorizati, gama noastra de produse este adaptata cererii tuturor clientilor care au nevoie de echipamente profesionale si industriale de curatenie pentru diferite aplicatii: fabrici, hale industriale si depozite, spatii comerciale si administrative, ferme sau firme de curatenie. 

Va punem astfel la dispozitie atat masini curatenie noi cat si reconditionate, cu livrare din stoc si la preturi competitive:

  • - aspiratoare profesionale si industriale,
  • - masini spalat aspirat pardoseli
  • - curatitoare cu presiune
  • - masini maturat
  • - masini monodisc
  • - masini curatat mochete si covoare.

Dorim sa oferim fiecarui client care solicita echipamente pentru curatenie servicii personalizate si solutia perfecta in functie de cerinte, necesitati, tip de activitate, pret si - nu in ultimul rand - preferinte.

Produse / Preturi / Servicii

Aspiratoare profesionale pentru praf

Data adaugarii: 2018-08-01

Descriere: Va oferim aspiratoare profesionale pentru praf ideale pentru curatarea prafului uscat in cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, hoteluri si pensiuni, echipate cu filtre din material textil, filtre tip cartus sau filtre HEPA.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.