PENSIUNEA IONA

Baia Mare

Adresa: Universității, Nr. 50 (Cod postal:430333), Baia Mare, Jud. Maramures, Romania

Despre PENSIUNEA IONA

Pensiunea IONA vă oferă:
PENSIUNEA NOASTRA ACCEPTA SI VOUCHERE DE VACANTA UP ROMANIA

Cazare în 8 camere drăguț amenajate, foarte curate, dotate cu internet, televizor, grup sanitar propriu. Dispunem și de o curte interioară cu multă verdeață în care veți putea admira un foișor scluptat manual de un meșter popular maramureșean.  În tariful de cazare nu este inclus și micul dejun, pretul pentru micul dejun este de 14.00 roni/pers.  Fiecare camera oferă turistului o atmosferă plăcută și un confort familial. Servirea mesei se face jos în restaurantul pensiunii care dispune de 80 de locuri. Vara, într-un spațiu ferit de privirile trecătorilor, în mijlocul naturii, am amenajat o terasa de 30 de locuri.  Meniul restaurantului este foarte variat, putandu-vă oferi mâncăruri tradiționale, 23 de feluri de pizza, paste, deserturi delicioase, cât și o bogată varietate de băuturi.  Pensiunea are bar, parcare, curte cu loc pentru grătar și foișor, living cu televizor. 

Facilități cazare: - frigider in unitate  - TV în living - internet wireless - nu se acceptă animale - parcare - grădină/curte - terasă - plata cu cardul - foișor în curte - grătar/barbeque - living - sala de mese - șemineu  - bar - restaurant.

Facilitati camere - internet în cameră - baie cu cadă - camere cu balcon - încălzire centrala - baie în camera - camera cu TV.

Pentru inchirierea intregii capacitati de cazare a pensiunii pe o perioada de 2 zile cel putin, oferim o reducere de 10% clientilor nostrii !

Vă așteptăm cu drag!

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.