Localitate: Galati

Judet: Galati

Ţara: Romania

Cod postal: 800396

Telefon: 0236-406250, 0730 290 922

Fax: 0236-430043

Url: http://www.imlmotoare.ro

Persoana de contact: responsabil zonal

Telefon persoana de contact: 0236-406250, 0730 290 922


IMLmotoare s.r.l.– dealer autorizat al DEUTZ AG in Romania si Moldova

 

Activitatea este concentrata pe trei segmente principale:

  • comercializarea de piese de schimb originale DEUTZ, consumabile ( filtre, curele, senzori), lichide de operare ( ulei original , antigel original si aditivi de motorina ) sau a motoarelor revizionate in fabrica

  • comercializarea de motoare noi ( diesel si gaz ) pentru aplicatii diverse : GE Transportation, Farymann, Greaves Cotton, Liebherr Engines.

  • suport tehnic specializat DEUTZ pentru reparatii si intretinere motoare diesel si pe gaz


IMLmotoare este o companie specializată în motoare diesel și pe gaz. Gama de produse și servicii cuprinde consultanță tehnică privind corelarea cerințelor tehnice cu modele și tipuri de motoare diesel sau gaz, vănzarea de motoare diesel sau gaz, instalare și punere în funcțiune, intervenții în garanție și post-garanție, vănzarea de consumabile și piese de schimb originale.

IMLmotoare este service autorizat și centru de competenta national DEUTZ AG în România și Moldova

 

IMLmotoare, dealer unic în România și Moldova a următoarelor marci: DEUTZ AG , GE Transportation , Farymann Diesel Engines GmbH , Greaves Cotton Limited

 

Grupuri electrogene și centrale de cogenerare

Solutii energetice la cheie

 

IMLmotoare este în măsură să asigure desfacerea pentru o gamă largă de generatoare de curent diesel și pe gaz avănd la baza motoare diesel DEUTZ, General Electric, Cummins, Farymann sau Greaves Cotton. Diferite profile de utilizare pot fi prevăzute din faza de proiectare și sunt disponbile diverse accesorii.
Tiparire Buletin + Mandat Postal