INTERAGROALIMENT SRL

Bogdanesti

Adresa: Sat Filipești , Bogdanesti, Jud. Bacau, Romania

Despre INTERAGROALIMENT SRL

În 1994 Grup Șerban și-a început activitatea prin deservirea pieţei cu produse de panificaţie și patiserie, înregistrând o dezvoltare susţinută, completată, opt ani mai târziu cu achiziţia unei mori de grâu.

În perioada 1995-1998 s-a decis optimizarea activităţii, crescând capacitate cuptorului, calitatea produselor și implicit a rezultatelor economice ale societăţii.

Următorii pași în dezvoltarea companiei au continuat în 2002 prin achiziţionarea unei mori de grâu, provenienţă Franţa și a fost urmată în 2004 de achiziţionarea unei ferme de păsări în comuna Zorleni, judeţul Vaslui. Deoarece s-a dorit dezvoltarea sectorului zootehnic s-a mai achiziţionat încă o fermă de păsări la Parincea, judeţul Bacău, mărind astfel capacitatea de producţie și comercializare a păsărilor.

La doi ani de la achiziţionarea fermei din comuna Zorleni, judeţul Vaslui compania își îndreaptă activitatea și către domeniul agricol. În anul 2013-2014, pe lângă inaugurarea unei noi fabrici de pâine în Filipești, comuna Bogdănești, s-a optat și pentru dezvoltarea celor șapte magazine sub brandul Băcănia Șerban și a unui laborator de cofetărie.

În anul 2014, compania a investit în construirea unei baze de depozitare a cerealelor și a plantelor oleaginoase cu capacitate de 38.000 tone și un uscător de cereale cu o capacitate de 40 tone/oră.

Dacă anul 2014 a fost un an al schimbărilor, anul 2015 va continua pașii de dezvoltare prin extinderea agriculturii, lansarea de noi produse, dezvoltarea și creșterea numarului de magazine Băcănia Șerban și investiţia într-o fabric de nutreţuri combinate.

Până în present domeniile de activitate a Grupului Şerban sunt:

/morărit şi panificaţie

/patiserie și cofetărie

/creşterea şi comercializarea cărnii de pasăre

/agricultură

/alimentaţie public – Bacăniile Șerban

/distribuţie și transport

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.