INTERAGROALIMENT SRL

Bogdanesti

Adresa: Sat Filipești , Bogdanesti, Jud. Bacau, Romania

Despre INTERAGROALIMENT SRL

Istoria Grup Serban a început în 1994 ca urmare a necesităţii de produse de panificaţie şi patiserie în oraşul Oneşti, judeţul Bacău şi în împrejurimi, urmȃnd să se dezvolte şi să îşi extindă activitatea de la an la an.
Ȋn perioada 1995-1998 s-a decis optimizarea activitătii, crescȃnd capacitatea cuptorului, calitatea produselor şi implici a rezultatelor economice ale societăţii. De la acel moment cifra de afaceri s-a dublat, iar numărul personalului a crescut.
Următorii pasi în dezvoltarea companiei au continuat în 2002 prin achizitionarea unei mori de grȃu, provenienţă Franţa şi a fost urmată în 2004 de achiziţionarea unei ferme de păsări în comuna Zorleni, judetul Vaslui. Deoarece s-a dorit   dezvoltarea sectorului zootehnic s-a mai achizitionat o fermă de păsări la Parincea judetul Bacău, mărind astfel   
capacitatea de producţie şi comercializare a păsărilor. 
La doi ani de la achiziţionarea fermei de pui din comuna Zorleni, judetul Vaslui compania îşi îndreaptă activitatea şi către domeniul agricol.
Ȋn  anii 2013 şi 2014, pe lȃngă inaugurarea unei noi fabrici de pȃine în Filipeşti, comuna Bogdăneşti, s-a optat şi pentru dezvoltarea celor cinci magazine din oraşul Oneşti, sub brandul Băcănia Şerban, a unui laborator de cofetărie şi investiţia în mărirea capacității de depozitare a cerealelor și a plantelor oleaginoase.
Dacă anul 2014 a fost un an al schimbărilor, 2015 continuă pasii de dezvoltare prin extinderea agriculturii, lansarea de noi produse, dezvoltarea și creșterea numărului de magazine Băcănia Şerban, și implicit investiția într-o fabrică de nutreţuri combinate în judetul Vaslui. Fabrica de nutrețuri combinate are o capacitate de 42.000 tone și un uscător de cereale cu o capacitate de 40 tone/oră. 
Pe scurt, domeniile de activitate Grup Serban sunt:
/creșterea și comercializarea cărnii de pasăre marca Ferma Avicolă Serban
/morărit și panificație
/patiserie și cofetărie
/agricultură
/distribuție și transport
/comerț
/alimentație publică – lanț de magazine Băcănia Șerban.
Obiectivul principal analizat, implementat şi urmărit de către Grup Şerban presupune dezvoltarea domeniilor de activitate prin creşterea continuă a calităţii, sigurantei produselor şi serviciilor oferite.

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.