EUROCENTER AMŐBA SRL

Sfantu Gheorghe

Adresa: Bisericii, nr. 1A (Cod postal:520014), Sfantu Gheorghe, Jud. Covasna, Romania

Despre EUROCENTER AMŐBA SRL

ECDL Romania a declarat Eurocenter cel mai bun centru de testare in 2010 din regiunea Transilvania.

Centrul de pregatire Eurocenter ofera servicii complete in domeniul invatamantului pentru adulti. In lumea in care traim cunoasterea este o forta din ce in ce mai mare. Cu siguranta stiti si dumneavoastra ca pe parcursul unui interviu de angajare cei care pot demonstra cunostinte in mai multe profesii au parte de aprecieri extrem de pozitive. Cunostintele de informatica, limbile straine fac azi parte din viata noastra de zi cu zi.

La Eurocenter noi stim ca a stapani aceste domenii azi nu mai este necesar: este vital. Echipa noastra este compusa din specialisti de exceptie, dintre care unii au experienta de cateva decenii. Infrastructura, echipamentele noastre sunt la cel mai inalt nivel european.

Alegeti-ne cu incredere, iar dupa absolvirea cursurilor noastre candidati pentru locul de munca la care visati!

Ca urmare OM. nr. 5219/09.09.2010, ECL a fost inclusa pe lista examenelor internationale lingvistice acceptate la bacalaureat (Anexa nr. 2).

Ca urmare, elevii, care promovează pe parcursul învăţământului preuniversitar, examene ECL pentru certificarea competenţelor lingvistice în limba engleza, au dreptul la recunoaşterea şi echivalarea rezultatelor obţinute la aceste proba de evaluare a competenţei lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, la cerere.

Succesul cursanţilor noştrii, este succesul nostru…

Fundaţia Amőba a fost înfiinţată de firma Amőba din Sf.Gheorghe în anul 1996 cu scopul de a populariza pe scară largă cunoştinţele de informatică în judeţul Covasna. Fundaţia a devenit cunoscută datorită programului de sprijinire a învăţământului şi activităţii de promovare a cunoaşterii.  Cursurile de management în domeniul sănătăţii, coordonate de fundaţia Amőba, au uşurat procesul de tranformare a sistemului cabinetelor medicale pentru aproximativ 300 de medici din Trei Scaune. La Tg.Secuiesc s-au organizat cursuri de informatică de înalt nivel, care au venit în sprijinul promovării profesionale la locurile de muncă pentru mai multe sute de tineri şi persoane de vârstă medie. La liceul teoretic Mikes Kelemen din Sf.Gheorghe fundaţia acordă sprijin continuu profesorilor în domeniul informatic, al limbilor străine şi cunoştinţelor economice, facilitează de asemenea obţinerea autorizaţiilor europene ECDL de operare pe calculator pentru profesori şi elevi, în judeţul Covasna şi judeţele vecine. Pentru rezultatele obţinute în domeniul învăţământului, fundaţiei Amőba i-a fost decernat premiul „Pentru libertatea culturii” din partea Inspectoratului de cultură al judeţului Covasna

Amoba Alapitvany

Produse / Preturi / Servicii

Engleză nivel începător

Data adaugarii: 2020-01-08

Descriere: Curse și examene Engleză nivel începător ( A2 )

Italiană nivel de bază

Data adaugarii: 2020-01-08

Descriere: Curse și examene Italiană nivel bază ( B1 )

Germană nivel intermediar

Data adaugarii: 2020-01-08

Descriere: Curse și examene Germană nivel intermediar ( B2 )

Germană nivel începător

Data adaugarii: 2020-01-08

Descriere: Curse și examene Germană nivel începător ( A2 )

Spaniolă nivel intermediar

Data adaugarii: 2020-01-08

Descriere: Curse și examene Spaniolă nivel intermediar ( B2 )

Tâmplar

Data adaugarii: 2020-01-08

Descriere: Curse de tâmplar Recomandăm cursul de tâmplărie tuturor celor care doresc să înveţe o meserie bună în cadrul învăţământului pentru adulţi.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.