ELECTRICAL BUSINESS CENTER SRL

Stefanesti

Adresa: Calea București, nr. 78A , Stefanesti, Jud. Arges, Romania

Despre ELECTRICAL BUSINESS CENTER SRL

CONSTRUCTII INDUSTRIALE

Suntem calificati pentru o gama larga de activitati specifice domeniului constructii, in calitate de antreprenor general:

♦ construcții industriale “la cheie” - construcții industriale de tip hala, clădiri social-administrative, depozite frigorifice, showroom-uri, centre comerciale;

♦ construcții civile “la cheie” - blocuri de locuințe, sedii administrative, hypermarket-uri etc.;

♦ amenajări exterioare;

♦ amenajări interioare;

♦ drumuri și poduri - căi rutiere diverse, platforme;

♦ lucrări de rețele edilitare - alimentări cu apă, gaze, canalizare;

♦ lucrări de izolații - termoizolații, hidroizolații, fonoizolații cu tehnologii și materiale de ultimă generație.

 

IZOLAȚII

Ca antreprenor general, SC Electrical Business Center SRL a executat si are in curs de execuție lucrări de hidroizolații cu membrane bituminoasă - montaj deosebit de complex, pe suprafețe ce depăsesc 6000 mp.

SC Electrical Business Center SRL este un partener pe termen lung pentru toți clienții săi, oferind o gamă completă de servicii la standarde inalte in domeniul constructiilor, importantă maximă acordăndu-se necesităților clientului.

Metoda clasică de impermeabilizare a clădirilor, mai exact a teraselor acestora, rămane cea de efectuare a unor hidroizolații cu membrane bituminoasă. Asternerea acelui covor negru format din bitum a fost, și probabil va rămane cel putin in viitorul apropiat, principală soluție pentru prevenirea infiltrațiilor de apă în structura acoperișurilor, și ulterior în interiorul imobilelor respective. Realizarea lucrărilor de hidroizolații membrană bituminoasă sunt relativ simple, fiind durabile și extrem de eficiente dacă se respectă anumite reguli de bază, ce se aplică totodată in cazul oricărei operațiuni de acest gen, indiferent de tipul materialului ce este utilizat.

 

RELOCĂRI

SC Electrical Business Center SRL își desfășoară activitațile de relocări industriale in 15 județe. Am reușit până în momentul de față în cei 7 ani de experiență în domeniu să relocăm cu succes peste 1500 tone de produse de mobilier, echipamente tehnologice și birotică.

Contractul cel mai reprezentativ este cel încheiat într-un timp record, fără evenimente, cu Biblioteca Natională a României, contract în care societatea a reușit să relocheze 7 sedii secundare într-un răstimp de doar 2 săptămâni.

Putem reloca sedii de firmă, putem reloca echipamente tehnologice (linii de producție, inclusiv montajul electric, pneumatic si HVAC), putem reloca mobilier și nu în ultimul rănd produse, echipamente și lucrări de PATRIMONIU.

Produse / Preturi / Servicii

DISTRIBUTIE ECHIPAMENTE ELECTRICE

Data adaugarii: 2015-10-29

Descriere: DISTRIBUTIE ECHIPAMENTE ELECTRICE

RELOCARI

Data adaugarii: 2015-10-29

Descriere: RELOCARI

DISTRIBUTIE PIESE AUTO PRODUCATORI AUTOHTONI SI AUTO IMPORT. ANVELOPE.

Data adaugarii: 2015-10-29

Descriere: DISTRIBUTIE PIESE AUTO PRODUCATORI AUTOHTONI SI AUTO IMPORT. ANVELOPE.

IZOLATII

Data adaugarii: 2015-10-29

Descriere: IZOLATII

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

Data adaugarii: 2015-10-29

Descriere: TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

SERVICII DE LEASING OPERATIONAL

Data adaugarii: 2015-10-29

Descriere: SERVICII DE LEASING OPERATIONAL

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.