EGREGOR DESIGN SRL-D

Cluj-Napoca

Adresa: Mureșului, nr. 17/A (Cod postal:400598), Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

Despre EGREGOR DESIGN SRL-D

 

EGREGOR DESIGN reprezinta o echipa de specialisti formata din arhitecti, designeri, artisti plastici si experti in executie si productie de mobilier la comanda. Suntem creativi, inventivi, pasionati si dedicati muncii si clientilor nostri.
Va consiliem ajutandu-va la amenajarea, mobilarea si decorarea locuintelor voastre, dar si a spatiilor publice. Alaturi de cele insiruite adaugam si experienta noastra in domeniul 3D, oferindu-va imagini virtuale fotorealistice. Serviciile pe care vi le oferim sunt urmatoarele:
Design de interioare - va consiliem in alegerea finisajelor, a culorilor, a tapetului, a corpurilor de iluminat sau a obiectelor decorative. Va punem la dispozitie relatia de colaborare cu partenerii nostri care se ocupa de finisajele interioare incepand cu instalatiile sanitare, electrice, turnat sape, constructii din rigips, montaj gresie, faianta, zugraveli, montaj tapet sau pardoseli din parchet. Proiectare si design de mobilier - ne intalnim, discutam despre dorintele voastre, masuram spatiul, propunem solutii atat functionale cat si estetice, combinam materiale, realizam imagini fotorealistice astfel incat sa va puteti imagina noua locuinta cat mai aproape de realitate.
Productie de mobilier - dupa ce proiectul este gata, incepe procesul tehnologic. Mobilierul personalizat intra in productie unde colegii nostri ii acorda o atentie deosebita.
Mobila la comanda se asambleaza si accesorizeaza cu feronerie Blum.
Transport si montaj - cand locuinta voastra e pregatita, echipa vine la montaj. Oferim transport si montaj gratuit pe teritoriul orasului Cluj-Napoca.De asemenea va oferim garantie extinsa a mobilierului si anume 36 luni.

Galerie foto

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.