DUO LEONE SRL

Cluj-Napoca

Adresa: Traian Vuia, nr. 91 , Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

  • 0752-277231
  • Persoana de contact: Ioana

Despre DUO LEONE SRL

Unitate de cazare. Pensiune 2 stele**

Pensiunea Leone ofera cazare in orasul Cluj Napoca, aproape de centrul orasului, in apropierea marilor centre comerciale: Kauffland, Lidl, Selgros, Lery Merlin,, Iuliu Mall, Ambient si altor mari locatii cum ar fi:

Aeroportul international Cluj Napoca – 5 minute, Expotransilvania – 5 minute, Campul Universitar fsega – 10 minute, Iulius Mall Business Center – 10 minute, Power Business Center – 10 minute, Babes Bolyai - 10 minute, deplasare cu auto.

Statia de autobuz va este de mare ajutor, fiind la 5 minute distanta de pensiune.

Situata la intrarea in Cluj, dinspre Gherla, Pensiunea Leone este locul ideal pentru a poposi pentru relaxare, odihna sau tranzit.

Va punem la dispozitie camere single, double sau matrimoniale cu baie comuna pe fiecare palier, in conditii de 2 stele. Fiecare camera este dotata cu internet, televizor. Garantam astfel confortul oaspetilor nostri, indiferent de perioada de sedere.

Oaspetilor nostri oferim, de asemenea, parcare in curtea interioara, in parcarea din fata pensiunii, cu sistem de supraveghere pe toata perioada de cazare, in mod gratuit, terase pe fiecare etaj pentru fumatori.

Datorita faptului ca unele rezervari nu sunt onorate de catre clienti, iar alti clienti raman fara loc de cazare, ne rezervam dreptul de a aplica regula:,, primul venit, primul servit!!!` Facand acest lucru, venim in intamplinarea clientilor siguri si hotarati. Va multumim pentru intelegere!

In functie de sejur si de perioada de cazare, preturile pot fi modicate usor.

Va asteptam sa ne deveniti oaspeti!

Oferte speciale

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.