DRAIF FOREST SRL

Ardeoani

Adresa: Sat Leontineşti, Principală, nr. 102 , Ardeoani, Jud. Bacau, Romania

Despre DRAIF FOREST SRL

Compania noastră se ocupă cu realizarea tuturor părților de mobilier din lemn. Înoferta Echipei de Tâmplărie draifforest.com veți găsi o mulțime de modele de mobilier ready-made, bănci concepute pentru instalare în interior și în aer liber. Producem articole decorative din lemn și accesori pentru magazine. Suntem deschiși, de asemenea, la ideile clienților noștri.

 
 

Produsele Noastre:
-Structuri case din lemn
-Mobilier de interior
-Mobilier de gradina
-Stupi pentru albine
-Sicrie
-Lambriu
-Materiale pentru constructii

 

Servicii prestate:
Prelucrare primara lemn (gater)
Uscare lemn
Executare, la comanda, diverse materiale de constructii

 

SC DRAIF FOREST SRL este un producator, importator si distribuitor de o mare colectie de mobilier din lemn masiv la moda pentru interior si pentru exterior, pentru casa si gradina. Firma noastra produce case din lemn si abs, mobilier de interior si de gradina, stupi din lemn, sicrie, lambriu lemn si materiale de constructii. De asemenea, prestam servicii de prelucrare primara a lemnului si uscare.

 

 

 Oferta noastră se adresează persoanelor fizice și companiilor. Vă garantăm că fiecare comanda o realizăm cât mai curând posibil. Personalul nostru va fi bucuros să vă sfătuiască cu privire la proiectare și materialul din care este cel mai bine să realizați o piesă de mobilier. La cerere, se poate măsura, de asemenea, spațiul care trebuie echipat cu produsele noastre.

 

 

Pariați pe calitate! Pariați pe frumusețe! Pariați pe funcționalitate! Vizitează www.draifforest.com chiar astăzi!

Produse / Preturi / Servicii

CASE DIN LEMN

Data adaugarii: 2018-04-23

Descriere: Producem, comercializam si montam case din lemn / osb , locuinte ecologice rezistente la cutremure. Avem in spate o experienta de peste 10 ani in domeniu si un portofoliu cu peste 200 de case realizate in Romania si in afara tarii.

LAMBRIU DIN LEMN

Data adaugarii: 2018-04-23

Descriere: LAMBRIU DIN LEMN

STUPI DIN LEMN

Data adaugarii: 2018-04-23

Descriere: Va oferim toata gama de stupi din lemn si rame pentru stupi realizati din scandura de rasinoase uscata artificial in uscatoare proprii

MOBILIER DE INTERIOR

Data adaugarii: 2018-04-23

Descriere: Realizam in atelierul propriu o serie de produse de mobilier de interior precum seminee, paturi supraetajate, mese de living, rafturi, biblioteci etc.

Mobilier de gradina

Data adaugarii: 2016-03-25

Descriere: Mobilier de gradina

SICRIE DIN LEMN

Data adaugarii: 2018-04-23

Descriere: Draif Forest produce si comercializeaza sicrie din lemn de brad, pin, stejar si alte esente, diferite modele si culori. Lemnul utilizat este uscat in uscatoare (10% umiditate +/-2%).

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.