DOXAR GRUP SRL

Gura Humorului

Adresa: B-dul. Bucovinei, nr. 131 (Cod postal:725300), Gura Humorului, Jud. Suceava, Romania

Despre DOXAR GRUP SRL

Doxar oferă atât case pe structură de lemn, cât și alte produse din lemn, precum tiny house, domuri, ferestre, uși, scări, hale, foișoare, terase, garaje/carporturi, căsuțe de grădină, șarpante, structuri din lemn, fațade din lemn, grinzi stratificate etc.

Produse / Preturi / Servicii

Foișoare, pergole, filigorii

Data adaugarii: 2022-04-29

Descriere: Realizăm foișoare, pergole și filigorii din lemn pe comandă, pentru curte și grădină. Utilizăm materiale și accesorii de înaltă calitate, ținând cont de preferințele tale.

Garaje/Carporturi

Data adaugarii: 2022-05-17

Descriere: Garajele sau carporturile pot fi o variantă utilă pentru protecția autoturismelor împotriva stărilor atmosferice neprielnice.

Uși de interior și de exterior

Data adaugarii: 2022-04-29

Descriere: Prin experiența și tehnologia de care dispune Doxar, acesta este capabil să vă ofere o gamă variată de uși de exterior, precum și uși de interior.

Ferestre din lemn

Data adaugarii: 2022-05-17

Descriere: Realizăm o gamă variată de ferestre din lemn stratificat, lemn-aluminiu sau aluminiu.

TINY HOUSE

Data adaugarii: 2022-04-29

Descriere: Aceste căsuțe din lemn sunt livrate clienților noștri la cheie, adică, după ce are loc procesul de instalare în locul dorit, căsuța este pregătită 100% să fie locuită.

Șarpante din lemn

Data adaugarii: 2022-04-29

Descriere: Datorită dotărilor tehnologice (software și hardware) de care dispune Doxar în prezent, putem să vă oferim o gamă vastă de șarpante din lemn (structuri de acoperiș din lemn) pentru diverse tipuri de construcții.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.