DEKRA CERTIFICATION SRL

Cluj-Napoca

Adresa: Constantin Brâncuşi, nr. 131 (Cod postal:400458), Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

Despre DEKRA CERTIFICATION SRL

DEKRA Certification este un furnizor global de top pentru servicii de auditare și certificare, specializat în domeniul calității, siguranței, mediului și sănătății. Expertiza DEKRA acoperă sistemele de management cât și testarea, inspecția și certificarea unor game largi de produse, componente și echipamente utilizate în medii periculoase.

Unul dintre avantajele colaborării cu DEKRA Certification este acela că beneficiați de o gamă largă de servicii de la un singur furnizor. Noi nu abordăm produsele și procesele Dvs. în mod izolat, ci întotdeauna într-un context mai larg. Ca și companie independentă cu o expertiză acreditată și peste opt decenii de experiență, vă putem ajuta să vă dezvoltați și îmbunătățiți sistematic calitatea și fiabilitatea întregii organizații.

DEKRA Certification în România este un organism de certificare imparțial și independent. Dispunem de experți români și străini pentru a acoperi toate domeniile de activitate și pentru a vă putea oferi servicii specializate de top.

Avem un angajament puternic pentru siguranță, sustenabilitate și calitate cu ajutorul angajaților nostri entuziaști și inovativi în rezolvarea oricăror probleme. Aceștia își folosesc cunoștiințele pentru crearea de plus-valoare în domenii și sectoare de activitate dintre cele mai variate.

Cu ajutorul celor 800 de angajați și peste 500 de experți în peste 50 de țări, DEKRA vă oferă sprijinul său la nivel mondial.

 

Suntem aici pentru Dumneavoastră!

Produse / Preturi / Servicii

Testarea și certificarea produselor

Data adaugarii: 2015-07-15

Descriere: Testarea și certificarea produselor

Materiale, Echipamente Industriale, Instalații

Data adaugarii: 2015-07-15

Descriere: Materiale, Echipamente Industriale, Instalații

Sisteme de Management

Data adaugarii: 2015-07-15

Descriere: Sisteme de Management

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.