COPY TRADING SRL

Resita

Adresa: G. A. Petculescu, bl. 7, parter (Cod postal:320060), Resita, Jud. Caras-Severin, Romania

Despre COPY TRADING SRL

De-a lungul timpului COPY TRADING si-a creat o pozitie solida pe piata locala a echipamentelor de calcul, prin calitatea inalta a produselor si serviciilor oferite catre clienti.

COPY TRADING promoveaza produsele IT si asigura suport tehnic detinand statutul de Dealer Autorizat Toshiba, Dealer Autorizat SHARP, Dealer CANON, XEROX Silver Authorized Reseller,Partener, Comercial Microsoft, Lexmark Bronz Partner, Dealer GESTENER. Distribuitor autorizat pentru Case de Marcat : PARTNER, NOVITUS, ACTIVA, DATECS, OPTIMA. ACLAS Cantare electronice : PARTNER , METLLER TOLEDO

Obiectivele principale ale organizatiei sunt mentinerea reputatiei si dezvoltarea numarului de clienti. Organizatia se va preocupa in continuare sa satisfaca cerintele clientilor prin furnizarea de produse si servicii competitive care sa raspunda in conditii superioare exigentelor clientilor.

Managementul SC COPY TRADING reprezinta un model de conducere concentrat asupra calitatii produselor, serviciilor si proceselor, bazat pe implicarea totala a fiecarui angajat si vizeaza succesul pe termen lung prin satisfacerea clientilor si partenerilor de afaceri si crearea de avantaje pentru organizatie si pentru parteneri. Strategia urmata de firma noastra este cresterea satisfactiei tuturor clientilor, fidelizarea lor prin asigurarea unui raport calitate-pret superior,orientarea acestora spre produse de calitate prin informare permanenta.

Produse / Preturi / Servicii

Consumabile

Data adaugarii: 2015-10-07

Descriere: Consumabile

Cantare electornice

Data adaugarii: 2015-10-07

Descriere: Cantare electornice

Calculatoare

Data adaugarii: 2015-10-07

Descriere: Calculatoare

Copiatoare

Data adaugarii: 2015-10-07

Descriere: Copiatoare

Case de marcat

Data adaugarii: 2015-10-07

Descriere: Case de marcat

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.