CITY PARK SRL

Sector 3

Adresa: Bucovina, nr. 1 bis, bl L10A, et 2, ap. 28 , Sector 3, Jud. Bucuresti, Romania

Despre CITY PARK SRL

Firma SC CITY PARK SRL a fost infiintata in anul 2015 ca Societate Comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul amenajarilor urbane, locurilor de joaca pentru copii, terenurilor de sport si agrement.

Cu un model de afacere bazat pe inovare, dinamism si flexibilitate, ce acopera cerintele tuturor clientilor, City Park se afla intr-un continuu proces de dezvoltare a proiectelor.

Datorita experientei acumulate, produsele comercializate de City Park (mobilier urban, echipamente sportive si ansambluri de joaca) urmaresc sa reflecte un ideal al calitatii, utilitatii cat si al sustenabilitatii. City Park faciliteaza amenajarea unor spatii arhitecturale urbane si a unor locuri de joaca ce deservesc scopurilor pentru care au fost proiectate dar respecta spiritul spatiului si al comunitatii in care au fost amplasate. Viziunea noastra pune accent pe livrarea unor produse de o calitate superioara care sa ofere un raport calitate/pret foarte bun.

Clienţii şi partenerii CITY PARK sunt foarte diverşi: de la persoane fizice, firme de profil, municipalităţi, consilii locale, primării municipale, orăşeneşti şi comunale, licee, scoli generale, gradinite, la firme de gospodărie urbană, companii de lucrări peisagistice, dezvoltatori imobiliari şi urbani, cât şi persoane interesate de amenajări exterioare.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.