AMBO SYSTEMS SRL

Satu Mare

Adresa: Strada Parangului , nr. 6 , Satu Mare, Jud. Satu Mare, Romania

Despre AMBO SYSTEMS SRL

Ambo Systems este un furnizor de servicii de dezvoltare software cu puncte de lucru în Cluj-Napoca și Satu Mare. Serviciile oferite acoperă întregul ciclu de viață al aplicațiilor software, de la preluarea specificațiilor până la oferirea de mentenanță și asistență tehică. Cei 20 de ani de experiență califică compania drept expert în dezvoltarea, personalizarea și integrarea de soluții software complexe, de nivel enterprise și aplicații pentru web și mobil. 

Pe lângă furnizarea de soluții software la comandă, Ambo Systems dezvoltă și administrează două produse software proprii destinate domeniului HoReCa:

• Vilicotel, sistem informatic pentru management hotelier, lansat în anul 2003.

• VilicoRest, sistem informatic pentru administrarea restaurantelor, lansat în anul 2011.

Produse / Preturi / Servicii

Aplicație mobilă restaurante VilicoTab

Data adaugarii: 2020-03-27

Descriere: Cea mai simplă și intuitivă aplicație pentru tabletă de preluare a comenzilor la masă. Bazată pe platforma Android, aplicația VilicoTab este destinată localurilor HoReCa care doresc o alternativă la sistemul clasic de preluare a comenzilor.

Soft hotelier Vilicotel

Data adaugarii: 2020-03-24

Descriere: Vilicotel este un program hotelier care transformă managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră într-o muncă usoară şi eficientă. Acest soft hotelier inovativ, destinat hotelurilor de orice mărime, are o interfaţă simplu de utilizat .

Soft restaurant VilicoRest

Data adaugarii: 2020-03-24

Descriere: VilicoRest este un sistem gestiune restaurant care combină module software și echipamente hardware pentru a ajuta administratorii de restaurante ca tine să eficientizeze operațiunile, să crească veniturile și să încânte oaspeții.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.