Cine este Blumaq RO SRL

Cine este Blumaq Ro? Cu ce se ocupa aceasta firma? Ce inseamna Blumaq ?
www.blumaq.ro In primul rand indiferent de profilul firmei sau de domeniul de activitate, cel mai important este mediul in care se lucreaza si profesionalismul de care dau dovada angajatii si nu numai. In cadrul firmei Blumaq noi o echipa tanara, dar cu experienta in domeniu atat al vanzarilor cat si in identificarea nevoilor / produselor / pieselor de care aveti nevoie. Blumaq Ro este filiala aflata pe teritoriul tarii noastre Romania, noi reprezentam fabrica Blumaq Spania, care de mai bine de 20 de ani see ocupa cu prelucrarea, fabricarea pieselor de utilaje. Blumaq Romania este singura si noua filiala a gigantului Blumaq prezenta pe teritoriul tarii noastre. Avand un depozit de peste 90.000  de piese, atat din productie proprie cat si furnizori si colaboratori.

Producatori de piese pentru Caterpillar, Volvo, Komatsu, dar si altele.

Pentru ca lucram doar cu lideri de top din aceasta industrie, dispunem de o colaborare pe termen lung cu cei mai mari producatori de piese, atat originale cat si aftermarket, cu un raport calitate-pret foarte avantajos pentru clientii nostrii.

Ne propunem sa devenim lideri de piata pe acest segment de piata, iar atuurile noastre plus echipa creata in jurul acestei companii atat colegii din tara cat si cei din strainatate, fiind intr-un contact permanent cu diferite departamente de identificare exacta a pieselor de care aveti nevoie si departamentele de vanzari pot incheia contracte de colaborare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de reduceri inegalabile pe piata de desfacere din Romania.

 

 

 

 

 

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.