thumb_350_mrlrm_safir1.jpg

Oare cat de ieftin poate fi un pui crescut pe meleagurile noastre, care trece printr-un proces de productie riguros si complex, incluzand nu doar realizarea unor etape obligatorii de crestere, hranire, abatorizare, ambalare corespunzatoare si distributie, ci si un control responsabil si adaptarea permanenta la standardele europene?
Pentru a ne asigura ca ceea ce alegem sa consumam este un produs sanatos si corect obtinut, cu valorile nutritive reale, suntem din ce in ce mai atenti la produsele cumparate. Insa, in conditiile actuale, in care atractia preturilor mici si a produselor ieftine este din ce in ce mai mare, acest lucru devine tot mai dificil, chiar si pentru un consumator atent.

In industria alimentara, pretul unui produs reflecta un cumul de factori care include intregul lant valoric prin care trece acesta – de la nevoia consumatorului pana la siguranta pe care i-o ofera acestuia cu privire la raportul corect intre calitate si pret.

[B]Prin cate trece un pui pana ajunge pe mesele oamenilor?[/B]

La Safir, puii sunt crescuti temeinic, in ferme proprii, in loc cu asternut de paie, si hraniti cu furaje pe baza de cereale si de porumb, fara a le stimula cresterea in niciun fel. Obtinuti cinstit si cu grija, fara ascunzisuri, puii trec printr-un proces de productie complex si corect, controlat de o echipa de oameni plini de viata - tehnologi, doctori veterani.

 

In pretul puilor de la Safir veti regasi experienta de 25 de ani in industrie a unor oameni care fac totul cu grija si responsabilitate, siguranta unui produs romanesc cu proprietati naturale gustative deosebite, care nu a fost injectat cu apa, precum si sustinerea comunitatii locale, prin investitii in proiecte sociale si asigurarea de locuri de munca pentru cei 500 de oameni plini de viata care fac parte din echipa Safir.
Nu am fi reusit acest lucru, fara sustinerea si increderea oamenilor din echipa Safir, dar si ale clientilor si partenerilor nostri, care apreciaza gustul adevarat si culoarea naturala a puilor nostri.
Grupul Safir a inceput sa activeze pe piata din Romania inca din anul 1991.

Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, fabrica de fainuri proteice si cea de nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.

 

Afla mai multe despre grupul Safir si produsele Deliciosul de Vaslui si Zdravan Moldovenesc:
http://www.safir.ro
http://www.deliciosul.ro
http://www.zdravanmoldovenesc.ro
http://www.nutriva.ro


Adauga articolul tau
  • thumb_350_zai09_safir1.jpg
    George Safir, director executiv Grupul de Firme Safir: „Peste 15% din productie merge la export si vom creste acest procent”


Tiparire Buletin + Mandat Postal