Imunitate - tratament naturist pentru fortificarea imunitatii organismului

Imunitate - starea de sensibilitate specifica a organismului fata de una sau mai multe substante cu proprietate de antigen ("non-self "- strain organismului) si se caracterizeaza prin dezvoltarea unui raspuns imun la contactul cu imunogenul.

Dupa tipul si cantitatea de antigen, dupa calea de patrundere a antigenului, dupa calitatile genetice si starea fiziologica a organismului, imunitatea are forme variate:Imunitate naturala (innascuta) - capacitatea organismului de a se apara de agresiuni externe sau interne si este o proprietate comuna tuturor membrilor unei specii.Imunitate dobandita natural - imunitate aparuta in urma contactului intamplator cu un anumit antigen.Imunitate dobandita artificial - cand organismul vine in contact cu un antigen (infectii acute sau vaccinare) si este capabil sa produca anticorpi specifici impotriva acestuia la intalnirile ulterioare si care vor apara organismul fata de acest antigen.Imunitate antitumorala - starea de imunitate specifica a unui organism caracterizata prin capacitatea de a opri dezvoltarea unui proces oncogen (cancer). Eficienta imunitatii antitumorale depinde de capacitatea sistemelor limfocitar si macrofagic de a recunoaste si de a dezvolta un raspuns imun fata de antigenele de histocompatibilitate si antigenele de transplantare asociate de tumora. In imunitatea antitumorala actioneaza mai ales imunitatea de tip celular, prin subpopulatiiile de limfocite T (timodependente) - Limfocit T-citotoxic si Limfocit T-killer (ucigas).

La mamifere si la om imunitatea se caracterizeaza prin capacitatea de a reactiona specific fata de un anumit antigen printr-o hiperplazie de celule de aparare - limfocite T si limfociteB.Limfocitele T (timus dependente) (mediaza imunitatea celulara) se diferentiaza din celulele stem ale maduvei osoase, apoi migreaza in timus unde sunt instruite imunologic. Sub influenta stimulului antigenic specific, limfocitele T imunocompetente se multiplica, devin celule T sensibilizate, efectoare ale raspunsului imun celular.

Imunitatea celulara - se instaleaza in infectii cu bacterii, viroze, parazitoze, care se insotesc de hipersensibilitate intarziata (alergie ), in multe boli autoimune, in imunitatea antitumorala si in imunitatea de transplantare.

Limfocitele B (mediaza imunitatea umorala) se formeaza din celulele stem ale maduvei osoase, apoi migreaza in umorile organismului (plasma, limfa, lichid cefalorahidian). Dupa stimularea antigenica, devin limfocite B cu memorie, care se transforma in plasmocite si sintetizeaza anticorpi specifici de aparare fata de acel antigen.Imunitatea umorala - este prezenta in parazitoze, viroze, infectii bacteriene, in unele boli autoimune.

Antigene - agenti capabili sa induca in organism un raspuns imun specific, manifestat prin formare de anticorpi si/sau de limfocite sensibilizate.Anticorpi - substante a caror sinteza in organismul uman este indusa de aparitia in circuitul sanguin a unui antigen si care are proprietatea de a reactiona in mod strict specific cu antigenul care a stimulat formarea lor.

Tratament naturistImunitatea poate fi stimulata printr-o dieta corecta, sanatoasa, consum de fructe si legume proaspete - bogate in vitamine, minerale si oligoelemente cu actiune antioxidanta, cereale, uleiuri vegetale presate la rece, o viata activa, exercitii fizice si evitarea abuzului de grasimi animale, margarina, alcool, tutun, expunerea la poluanti si radiatii. De un real folos pentru stimularea imunitatii ca profilaxie si tratament naturist in numeroase afectiuni este consumul de produse naturiste care prin continutul lor au rol de catalizatori in reactiile de producere a anticorpilor (imunitate umorala) sau de stimulare a limfocitelor T (imunitate celulara) in organism.

Produse naturiste CaliVita eficiente pentru imunitate

NONI - Morinda citrifolia - Stimuleaza limfocitele T (imunitatea celulara) - limfocite T-killer, limfocite T-citotoxice si macrofage, ca mecanism al imunitatii active, cu rol esential in foarte multe afectiuni. S-a demonstrat ca produsul naturist Noni are certe proprietati antiinflamatorii, antipiretice (scade febra), antibiotice antibacteriene (infectii), antivirale (viroze), antifungice (candidoze), antihistaminice (alergie) si antitumorale (cancer). Contine o substanta din clasa antrachinonelor numita damnacanthal, care are influenta de inhibare neta asupra celulelor neoplazice aflate la originea majoritatii tumorilor (cancer). Noni contine substante ce intervin in bolile ce sunt legate de reducerea limfocitelor T cum ar fi: cancer, poliartrita reumatoida, hepatita cronica, fibromialgia, SIDA, lupus, infectia Epstein-Barr, sindromul oboselii cronice etc.Tratament naturist cu Noni: 30 ml de 3 ori/zi sau 3-6 capsule/zi.

IMMUNAID - Contine extract de gheara pisicii (gheara matei, Cat`s claw, Uncaria tomentosa) si zinc. Substantele active ale plantei gheara matei sunt considerate printre cele mai eficiente si fortifiante ale sistemului imunitar, prin accelerarea formarii si activarii limfocitelor B si T. Are proprietati antioxidante, antiinflamatoare, antitumorale (cancer), antibacteriene (infectii), antivirale (viroze), proprietatile sale curative fiind aproape nelimitate.Tratament naturist cu Immunaid: 3-6 tablete/zi sau conform recomandarilor in functie de afectiune.VIRAGO - Contine extract de Echinacea, gheara pisicii, Pau D`Arco, frunze de maslin si zinc , substante active care participa la formarea si activarea limfocitelor T si B si a macrofagelor. Are efect antiinflamator, antipiretic (scade febra), antimicrobian (infectii), antiviral (viroze), antiparazitar (parazitoze), antitumoral (cancer). Acest produs naturist este indispensabil pentru buna functionare a sistemului imun.Tratament naturist cu Virago: 3-6 tablete/zi sau conform recomandarilor.

CULEVIT - Contine un amestec de substante active - intr-o anumita proportie intre ele, cu efect mai ales antitumoral (cancer) si de stimulare a limfocitelor T. Declanseaza un mecanism de autodistrugere a celulelor canceroase, contribuie la functionarea optima a sistemului imun in multe alte afectiuni in care imunitatea este deficitara.Tratament naturist cu produsul Culevit: 3-6 tablete/zi sau conform recomandarilor in functie de afectiune (cancer sau alta boala).

ZEN TONIC - Principalul component este extractul din fruct de Garcinia mangostana ("fructul lui Dumnezeu") si extract de struguri rosii, capsuni, merisor, zmeura, cirese, mere, pere, afine si pere. Componentele sale au efect puternic antioxidant, antitumoral - contribuie la autodistrugerea programata a celulelor canceroase, antibacterian (infectii), antiviral (viroze), antihistaminic (alergie), de detoxifiere a organismului si de mentinere a sanatatii sistemului imunitar.Tratament naturist cu Zen Tonic: 30 ml de 3 ori/zi.

OCEAN 21 - Contine Aloe vera, alge de mare, Pau D`Arco, sfecla rosie, merisor, complex de oligoelemente, cu efect puternic imunizant, antiinflamator, analgezic, antibacterian, antiviral, antifungic si este indicat in cancer, hepatita acuta si cronica, hepatita virala, ciroza, infectii, viroze, drenaj limfatic deficitar etc.Tratament naturist cu Ocean 21: 30 ml de 3 ori/zi.

OXY MAX - Oxigenul are un rol cheie metabolic si implicit in functionarea eficienta a sistemului imunitar: imunitate deficitara, infectii bacteriene (inclusiv tuberculoza), viroze - gripa, herpes, varicela, SIDA (ca tratament adjuvant), psoriazis, candidoza (Candida albicans), etc. Oxigenoterapia este folosita in cancer (de piele, cerebral, tiroidian, hepatic, pulmonar, de prostata, al sistemului limfatic si sanguin etc.), boala in care organismul este slabit, anemic, intoxicat, cu nivel de oxigenare foarte scazut, in timpul si dupa chimioterapie sau radioterapie.Tratament: 5....l5 picaturi (dilutii crescatoare zilnice) - dimineata si la pranz, in cate 100 ml apa plata.

SPIRULINA - Produs naturist care fortifica eficient sistemul imunitar, leaga radicalii liberi (efect antioxidant) si este folosita in foarte multe afectiuni, chiar si in boli maligne (cancer). Tratament naturist cu Spirulina: 1-3 tablete/zi.Beta Caroten 9000 UI, vitamina C500, vitamina C1000, vitamina C -Plus Flavonoid, VitaminE, Coenzima Q10, Super Co Q10 Plus, Melatonin, Zinc, Pro Selenium - sunt printre cei mai puternici antioxidanti care neutralizeaza radicalii liberi de origine exogena sau endogena din organism si astfel apara si stimuleaza sistemul imun. Tratament naturist cu vitamine si seleniu : 3x1tablete/zi sau conform recomandarilor.

Produsele naturiste prezentate pot fi consumate de orice categorie de varsta - copii, adolescenti, adulti si persoane in varsta - pentru intarirea imunitatii, in profilaxia si tratamentul unor afectiuni mai mult sau mai putin grave - de la o simpla raceala, guturai, infectii bacteriene, viroze, parazitoze, candidoze, afectiuni ale unor organe interne, ale sistemului cardiovascular, nervos, respirator, digestiv etc. pana la boli degenerative (cancer).

Produsele naturiste pot fi comandate prin:

formularul de comanda de pe fiecare pagina a produselor

telefonic: 0741.018.612 - biolog Iosefina Ungureanu

prin email: comenzi@tratamentnaturist.ro

Vezi si alte articole adaugate de INAMED CONSULT SRL

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.