Hidroizolații clasice -membrane vs Hidroizolare cu Sistemul PENETRON

 PENETRON dezvoltă și produce materiale de înaltă calitate pentru o gamă largă de aplicații de impermeabilizare. Toate produsele sunt supuse unor teste riguroase în laborator și pe teren și sunt fabricate de ICS PENETRON INTERNATIONAL LTD.

Membranele sunt aplicate pe suprafetele interioare sau exterioare, pentru a forma o bariera care impiedica infiltrarea apei in suprafata Aplicarea membranelor de impermeabilizare sunt  costisitoare dificile  90% dintre membranele hidroizolatoare dau greș.

Principalele motive pentru care membranele dau greș 

Alegerea greșită a produsului.

Incompatibilitatea membranelor cu alte produse.

Dezlipirea membranelor

Suprapunere, imbinare a membranelor defectuasa.

Intepaturi, deteriorări ale membranei

De ce dau greș membranele hiroizolatoare ?

Din Sistemul Penetron fac parte materiale speciale de hidroizolare – impermeabilizare pe baza de cristale active, fiind soluții durabile cel puțin 40 de ani, cu aplicare direct in masa betonului sau cu aplicare prin pensulare din interiorul sau exteriorul suprafeței ce urmează a fi tratata. Cristalele active pe baza de Calciu si Aluminiu ajung la o penetrare in timp de pana la un metru in contact cu apa, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm, pe suprafețe cu presiune hidrostatica ridicata. După aplicarea materialelor Penetron, cristalele rămân  active permanent pe toata durata de viata a   structurii  tratata, fiind parte integrata a masei din beton.

Produsele sunt sigure, prietenoase cu mediul si sunt certificate in Europa, Statele Unite si in întreaga lume.

Pe lângă Sistemul Penetron de impermeabilizare prin cristale active, există si alte tipuri de materiale speciale precum: mortare hidroizolante cu polimeri modificați, epoxy, poliuretane, aditivi pentru beton si mortare, bariera de vapori pentru pardoseli 

 

 

Vezi si alte articole adaugate de PENETRON ROMÂNIA

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.